Stoelmassage vermindert stressklachten en zorgt voor meer gezondheid en vitaliteit! De kosten van stoelmassages kunnen volledig als bedrijfskosten worden opgevoerd

Stoelmassage voor bedrijven

Waarom stoelmassage?

Een gezond bedrijf bestaat uit gezonde medewekers. De Sattva stoelmassages zorgen ervoor dat uw medewerkers goed in hun vel zitten en blijven! Hierdoor kunt u van uw medewerkers verwachten dat zij optimaal presteren. Uw personeel is bij ons in goede handen! SATTVA heeft gewerkt bij SAP Advocaten in Amersfoort en ICT bedrijf Mansystems in Barneveld. Meteen al overtuigd? Neem dan contact met ons op of bel direct met 0654945208.

Voordelen:

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een 20 minuten durende massage gericht op hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen. Deze massage wordt op een daarvoor speciaal ontworpen ergonomische stoel door de kleding heen gegeven. Stoelmassage is een combinatie van:

Wanneer stoelmassage?

Als u last heeft van:

En ter voorkoming en vermindering van klachten als RSI, tennisarm e.d.

Wat zijn de effecten van stoelmassage?

Kortom: stoelmassage werkt als een frisse douche!

Gratis demonstratie

Graag bieden wij u geheel vrijblijvend een aantal stoelmassages aan zodat u zelf kan ervaren wat een stoelmassage voor u doet.

Onze werkwijze

Vooraf vindt een intake plaats waardoor wij de behandelingen beter aan kunnen passen aan de cliënt. Tussentijds houden wij een evaluatie (na ong. 3 maanden) om de eventuele knelpunten te signaleren en voortgang aan te passen. Hierdoor houden wij het bedrijf ook op de hoogte van de resultaten.

Iets te vieren?

Ook een eenmalige aanvraag nemen wij in ontvangst. Wat dacht u van een aanbieding van een gratis stoelmassage aan uw personeel? Bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje. Een heerlijke verrassing die zeker gewaardeerd wordt door uw medewerkers.

Cadeaubonnen

Ook is het mogelijk gebruik te maken van een cadeaubon als presentje van uw bedrijf aan uw personeel.

Tarieven voor stoelmassages

Bij opdrachten op structurele basis zijn er voor u interessante tarieven mogelijk. Neem daarom contact op voor een maatwerkofferte.

De kosten van de stoelmassage kunnen volledig als bedrijfskosten worden opgevoerd. Ook het BTW-bedrag mag in zijn geheel verrekend worden. Over de kosten van de stoelmassages hoeft geen loonbelasting betaald te worden, omdat deze als een vrije Arbo-verstrekking wordt beschouwd.

Uw bedrijf moet dan wel aan een aantal voorwaarden voldoen:

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of direct stoelmassages inplannen? Neem dan contact met ons op of bel direct met 0654945208.