Reviews

Reviews

Mevrouw B - operatieassistent

” Ik ben nu ruim 2 jaar onder behandeling bij Sattva. Ik kwam bij Sattva binnen met een zeer onregelmatige menstruatiecyclus. Omdat ik een kinderwens had, is Saskia begonnen met voetreflexmassage, waardoor mijn cyclus weer op gang kwam en er meer regelmaat in is gekomen. Inmiddels ben ik moeder van ons eerste kindje!
Saskia gaat professioneel te werk en verstaat haar vak. Heeft goede adviezen en tips. Ook de metamorfose massage is een echte aanrader; totale ontspanning gegarandeerd!

Mevrouw V - schoonheidsspecialiste

“Diverse jaren geleden leerde ik Saskia kennen in haar praktijk in Scherpenzeel. Het klikte vanaf het begin en ik heb vele heerlijke massages ondergaan. Nu ik ben verhuisd naar Drenthe mis ik haar enorm, dus toen ze voorstelde een healing op afstand te doen was ik meteen enthousiast.
We hadden een tijdstip afgesproken, ik ging lekker in mijn bedje liggen, en zodra de healing begon voelde ik mij rustiger worden. Daarna voelde ik tintelingen in handen en voeten. Ik heb nek- en schouderklachten en na de healing merkte ik dat ik mij beter kon bewegen met minder pijn. ‘s Avonds tijdens het doen van mijn oefeningen merkte ik dat dit soepeler ging. Het heeft dus gewerkt en ik ben blij dat ik het gedaan heb en is dit zeker een aanrader. Dank je Saskia!

Harm - ondernemer

Bij Saskia kom ik al een tijdje en heeft bij mij diverse massage behandeld zoals deep tissue, acupressuur, bindweefselmassage. Vooral mijn nek/schouder en rugklachten met de bijbehorende warmtepakkingen. Deze behandelingen heb ik prettig ervaren dus zeker een aanrader.

Gerrie - zorgmedewerkster

Saskia geeft fijne massage. Vaak zit alles vast bij mij, heb nu minder klachten van schouder/nek en onderrug. Saskia is erg vriendelijk en heeft een luisterend oor, de juiste plekken weet ze los te masseren, ik heb er veel baat bij. Ik ga er graag naar toe en ga lekker ontspannen naar huis, zeker een aanrader.

Henk - administratief medewerker

” Ik heb veel baat bij de behandelingen van Saskia van Huisstede mijn klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Had altijd veel last van mijn rug en nek maar nu bijna niet meer. Bovendien krijg je deskundig en professioneel advies over aanvullende supplementen en oefeningen. Kortom een echte aanrader!

Annet

” Ik kan Saskia niet anders beschrijven dan een zeer ervaren en professionele masseuse. Inmiddels heb ik me meerdere keren door Saskia laten behandelen, van ontspanningsmassage tot voet- en cranio sacraal massage. De massages brachten direct verlichting van mijn klachten in nek en schouders. Saskia is een geweldige masseuse, besteedt veel tijd en aandacht aan je en voelt precies aan waar de pijnpunten zitten ? Ik zou haar iedereen aanraden!

Janny Rijkse - met pensioen

” Al enige jaren kom ik in de praktijk SATTVA van Saskia, wat mij heel goed bevalt. Wat ik heel prettig en goed vind is dat haar massages gericht zijn op de individuele persoon. Altijd vraagt ze of en waar ze extra aandacht aan kan besteden.
Na behandeling door een fysiotherapeut van pijnscheuten in mijn rechterbil bleef ik toch de pijn houden. Na intensieve behandeling door Saskia ben ik nu van deze klachten af maar wel noodzakelijk is dat dit wordt “onderhouden”. Inmiddels komt een aantal mensen uit mijn directe omgeving nu ook bij haar en ook zij zijn zeer tevreden. werk en verstaat haar vak. Heeft goede adviezen en tips. Ook de metamorfose massage is een echte aanrader; totale ontspanning gegarandeerd!

John- administratief medewerker

” Een van de betere. Van alle massages die ik tot nu toe heb mee mogen maken kan ik uit ervaring zeggen: voor een van de betere massage moet je bij Saskia zijn.
Zij luistert aandachtig naar je klachten/wensen, en gaat zorgvuldig daarmee rekening houdend aan het werk. Heb je duidelijk een aandachtsplekje, geef het aan, zij weet hoe hiermee om te gaan. Het is als het ware maatwerk. Een echte professional.
Er hangt een ongedwongen sfeer, keuze uit diverse soorten oliën, er is een ontspannend muziekje en wat ik heel belangrijk vind is een goede hygiëne altijd schone doeken in een frisse omgeving.
Saskia kan je helemaal op je gemak stellen en neemt alle tijd voor je. Er is geen gezeur over minuutjes wat ik weleens heb mee gemaakt.
Ik ga voor de deep tissue behandeling, een stevige massage die erg fijn aanvoelt. Kortom mijn bevinding: het voelt na behandeling als herboren

Anneke - met pensioen

“Ik heb veel spierklachten in verband met de fibromyalgie. Mijn spieren verkrampen en worden stijf, waardoor mijn gewrichten ook niet goed meer werken. Tevens zit mijn rug regelmatig vast, evenzo mijn nek.
Eind 2014 ben ik bij Saskia onder behandeling gekomen. Zij weet op een voorzichtige manier mijn spieren los te maken. Ook de rugklachten zijn verminderd. Door slijtage in de onderrug heb ik ook veel last van mijn bovenbenen en het zitten is ook pijnlijk. Saskia heeft de brandende pijn weten weg te masseren.
Helaas zijn mijn klachten chronisch, dus weg gaan ze niet. Ik vind een luisterend oor en begrip en ondersteuning bij Saskia, waardoor ik meer zelfvertrouwen krijg. Ik moet goed maar mijn lichaam luisteren, maar wel bewegen maar niet overbelasten. Ik vind de behandelingen van Saskia een goede aanvulling op de fysiotherapie/manuele therapie.

Sophia - ZZPer

“Via internet in contact gekomen met Saskia. Het probleem dat ik had heeft zij heel snel kunnen oplossen, ik heb last van opvliegers i.v.m. de overgang. Zij behandelt mij met voetreflextherapie. Ook was het prettig dat ik direct terecht kon en na slechts 3 behandelingen had ik geen klachten meer. Nu een 18 maanden verder steekt het probleem wederom de kop op. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat ook nu zij dit weer oplost. Een aanrader deze behandeling. En een deel van het consult wordt vergoed door mijn verzekering dat maakt het helemaal prettig. Kortom doen !!

Joke - Customer Service Assistant

“Ik kom al jaren voor massages bij praktijk Sattva. Na diverse klachten – gerelateerd aan  dubbele hernia jaren geleden – ga ik nu maandelijks naar Saskia voor een behandeling. Saskia voelt goed aan waar de (onderliggende) klachten zitten, hierdoor zijn de massages erg effectief en prettig. Ook heb ik soms last van nek en schouders maar na een bezoek aan Saskia ben ik weer verlost van mijn klachten. En ook wordt er gedacht aan de broodnodige ontspanning zoals bv de heerlijke metamorfose massages. Een echte aanrader voor een ieder.

 

 

 

 

 

 

 

Liesbeth - Directiesecretaresse

“In een extreem korte tijd heeft Saskia mij van mijn schouder-/nekproblemen afgeholpen. Zij luistert goed en gaat professioneel en doortastend ’te werk’. Het fijne van de praktijk van Saskia is dat je de keuze hebt uit een scala van massages en behandelingen in een hele fijne omgeving/ruimte. Ging ik in eerste instantie voor mijn klachten, ik zie de behandelingen van Saskia nu als een cadeau voor mijzelf.