Verminder en voorkom stress en burn-outklachten met behandelingen door Sattva.

Stress en Burn-out behandelingen

Veel mensen hebben last van stressklachten. Herkenbare symptomen zijn vermoeidheid, concentratieproblemen, spanningsklachten zoals nek-/schouderklachten, hoofdpijn en slapeloosheid. Als een stressperiode lang aanhoudt, kan dit leiden tot burn-out klachten. Hierbij worden de symptomen erger, vaak is men totaal uitgeput. Er kan zelfs sprake zijn van uitvalsverschijnselen, zoals slecht zicht, geheugenproblemen, huilbuien, angsten, depressiviteit etc.

Tegenwoordig zitten we voortdurend in ons hoofd en hebben geen contact meer met ons lichaam. En als we lang genoeg onder stress staan en het adrenalinepeil constant verhoogd is, is het lichaam ook niet meer in staat om zich te ontspannen. Echter hierdoor kom je vaak nog meer in de problemen. Door teveel stress ben je niet meer in staat juiste beslissingen te nemen of problemen op te lossen.

Door de behandelingen die ik geef raak je meer uit je hoofd en kom je weer in je lijf. Je leert weer luisteren naar je gevoel. Je wordt je ook weer bewust van spanning en ontspanning waardoor de stress-thermostaat als het ware weer in balans komt.

Daarbij maak ik gebruik van diverse massages om spierspanning te verminderen en afvalstoffen te verwijderen waardoor fysieke klachten sterk af kunnen nemen. Tevens werk ik met cranio-sacraal om de geest tot rust te brengen en te komen in de no-mind. Verder maak ik gebruik van diverse healingtechnieken om het energetisch lichaam op te schonen. Dit kan je ervaren als een frisse douche waarij veel oude energie weggenomen wordt en wat vaak een diepe ontspanning geeft. Eventueel aangevuld met voedingsadviezen, bewegings-, ademhalings- of ontspanningsoefeningen. Ik laat mij daarbij leiden door mijn intuïtie en verder worden de behandelingen altijd in overleg met elkaar samengesteld. Uiteindelijk wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer geactiveerd waardoor je beter in staat bent met spanning om te gaan.

Indien nodig verwijs ik door naar collega’s die met hun specialisme een aanvulling kunnen zijn op de behandelingen die ik geef.

Kortom het is en totaalpakket aan behandelingen die je helpt om weer in balans te komen! Uiteraard is het altijd een wisselwerking. Door ook buiten de behandelingen om gebruik te maken van tips, adviezen en bepaalde oefeningen zal er sneller resultaat bereikt kunnen worden. Ik verheug mij erop een bijdrage te kunnen leveren aan jouw welzijn en gezondheid.