SATTVA Duinkerken 62, 3771CZ, Barneveld +31 (0)6 - 54 94 5208 info@sattvapraktijk.nl https://www.sattvapraktijk.nl/_db/style/logo.png
SATTVA
Metamorfosebehandeling gaat uit van het principe dat al een groot deel van wie wij zijn, bepaald is voor onze geboorte.

Metamorfosebehandeling

Metamorfosebehandeling gaat uit van het principe dat al een groot deel van wie wij zijn, bepaald is voor onze geboorte. Deze prenatale fase is terug te vinden op de verschillende zones van het hoofd (denk-centrum), de handen (doe-centrum) en de voeten (het bewegings-centrum). De wetenschap leert dat iedere cel van het menselijk lichaam een hologram is dat de volledige kennis van iedere cel bevat en dus van het gehele lichaam, en daarbij ook de herinnering aan het verleden. Tijdens de metamorfosebehandeling wordt de aandacht gericht op exacte momenten waarin al onze lichamelijk, mentale, emotionele en geestelijke eigenschappen werden vastgelegd. Wat in het verleden gebeurd is en vastgehouden is, bepaald voor een groot deel wie wij zijn. Door metamorfosebehandeling wordt deze tijdsstructuur losgemaakt, waardoor de blokkades opgeheven worden en de energiestroom wordt hersteld.


Wanneer metamorfosebehandeling

Deze methode kan een ondersteuning zijn bij een veranderingsproces zoals:

en werkt vooral ook effectief bij moeilijk opvoedbare kinderen. Ouders kunnen deze massagevorm in een paar behandelingen aanleren en zelf toepassen binnen het gezin.