SATTVA Duinkerken 62, 3771CZ, Barneveld +31 (0)6 - 54 94 5208 info@sattvapraktijk.nl https://www.sattvapraktijk.nl/_db/style/logo.png
SATTVA
Deze anti-stress massage werkt vooral in op het para-sympatisch zenuwstelsel. Hierdoor vindt een diepe ontspanning plaats.

Aanbieding: Anti-stressmassage

Aanbieding: Anti-stressmassage
Heb je moeite om te ontspannen? Deze massage is speciaal bedoeld om tot rust te komen en het lichaam te herstellen. Tijdens deze massage wordt vooral gewerkt op de huid wat werkt op het para-sympatisch zenuwstelsel. Hierdoor worden veel lichaamsprocessen geactiveerd en kan er een diepe ontspanning plaatsvinden. 

Het parasympathische zenuwstelsel (het rempedaal) is het deel van het autonome zenuwstelsel dat de organen zodanig beïnvloedt dat het lichaam in een toestand van rust en herstel kan komen. Het heeft hiermee een tegengestelde functie aan het andere deel van het autonome zenuwstelsel, het sympathische zenuwstelsel (het gaspedaal). Het is belangrijk dat bij stress het lichaam de gelegenheid krijgt om weer tot rust te komen. Het parasympatisch zenuwstelsel zorgt dat de hartslag en de ademhaling vertraagt, stimuleert de spijsvertering en ontspant het zenuwstelsel. Als je te lang onder stress staat, is het parasympatisch zenuwstelsel niet meer in staat zichzelf uit te schakelen. Uiteindelijk kan er chronische stress optreden en kan een burn-out het gevolg zijn. Dus het is belangrijk op tijd weer terug te schakelen. Dit kan met behulp van deze massagevorm. De huid is namelijk verbonden met het parasympatisch zenuwstelsel. Hierdoor ben je in staat diep te ontspannen en tot rust te komen.

Als kennismaking in de maand januari 2021 met 10% korting voor iedereen! Dus bel snel 06-54945208.