SATTVA Duinkerken 62, 3771CZ, Barneveld +31 (0)6 - 54 94 5208 info@sattvapraktijk.nl https://www.sattvapraktijk.nl/_db/style/logo.png
SATTVA
Holistic Pulsing is een speelse ontdekkingstocht naar de kern in jezelf, die tegelijkertijd opent en ontspant.

Holistic pulsing

Tijdens een Holistic Pulsing-sessie lig je gekleed op een massagetafel, waarbij je in een constant wiegende beweging wordt gebracht. Hierdoor komt je lichaam in herinnering van de moederschoot, waardoor je je veilig en geborgen voelt en makkelijker los kan laten.Door een ononderbroken stroom van ritmisch wiegende, rollende, trekkende bewegingen wordt de energiestroom in je lichaam in beweging gezet. Omdat het lichaam voor 70% uit water bestaat zal je op een gegeven moment je hele lijf voelen pulseren. Mogelijke blokkades in de vorm van emoties, spanning, pijn etc. die in je lichaam als rotsblokken aanwezig zijn, wordt door deze techniek op een zachte manier aangesproken en als het ware losgeweekt, waardoor de energie in je lijf weer gaat stromen.

Door dieper te ademen kom je meer uit je hoofd en ga je intenser voelen wat er zich in je lichaam afspeelt. Er is een voortdurende uitwisseling mogelijk tijdens de pulsingsessie waarbij je uitgenodigd wordt om alle lijfelijke en emotionele ervaringen die je ontmoet toe te laten door middel van beweging en geluid.

 

Holistic Pulsing is een speelse ontdekkingstocht naar de kern in jezelf, die tegelijkertijd opent en ontspant. Holistic Pulsing is gebaseerd op drie belangrijke uitgangspunten:

Het is een zachte methode waarbij niets geforceerd wordt. Holistic Pulsing is een speelse ontdekkingstocht naar de kern in jezelf, die tegelijkertijd opent en ontspant. Tijdens een sessie kan je schateren van plezier, schokken van het huilen, stampen van woede en tintelen van genot. Door alles wat aanwezig is te accepteren zal je uiteindelijk ook weer makkelijker los kunnen laten waardoor deze gevoelens getransformeerd kunnen worden naar innerlijke rust, liefde en kracht.

Neem contact op voor een afspraak.