SATTVA Duinkerken 62, 3771CZ, Barneveld +31 (0)6 - 54 94 5208 info@sattvapraktijk.nl https://www.sattvapraktijk.nl/_db/style/logo.png
SATTVA
Edelstenen healing is al eeuwen oud. Kristallen & edelstenen zenden een krachtige energie uit, die ons hele wezen beïnvloedt.

Edelstenen

Tijdens healing en soms bij een massage werk ik met edelstenen. Eventueel gebruik ik ook edelstenen die horen bij de verschillende chakra's. Chakra's zijn energiewielen in het lichaam die soms geblokkeerd zijn waardoor de doorstroming in het lichaam niet goed verloopt. Verder gebruik ik voornamelijk ook edelstenen die horen bij de nieuwe tijd. Deze edelstenen hebben een werking waarbij ze de energieën in en om je lichaam verhogen, zuiveren, je bewustzijn verhogen en kalmeren.

 

Hieronder vind je een aantal stenen die ik gebruik:

Engelenvleugel seleniet
Seleniet brengt je heel direct in verbinding met Engelenenergieën, alles wat 'zwaar' is in je systeem wordt 'licht' gemaakt. Dit kristal zendt hoge trillingen en lichtkracht uit en brengt alles in zijn omgeving deze vibratie. De steen geeft letterlijk vleugels en brengt innerlijke vreugde, vrede, tevredenheid en opent je aura om al het Goddelijke om je heen te voelen en je ermee te verbinden. Deze kalme, lieve steen geeft diepe rust en helpt de zenuwen genezen. Het stabiliseert emoties en laat spanning afnemen.

Apofylliet
Bezit een hoge vibratie, is verbonden met de Engelen en is drager van de Akasha-kronieken. In een ruimte versterkt de steen de energieën. Apofylliet schept een bewuste verbinding tussen de fysieke en spirituele gebieden. Het zorgt voor helder zicht en stimuleert de intuïtie. De steen helpt bij onbalans, werkt kalmerend en is effectief bij stress en heft negatieve denkpatronen op. Tevens bevrijdt hij onderdrukte emoties, overwint angst en bezorgdheid.

Witte Aragoniet
Deze is verbonden met de Engelendomeinen en resoneert zowel met Moeder Aarde als met Vader Hemel. Het brengt op zeer zachte wijze diepe transformaties teweeg. Het opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Het stimuleert de hypofyse en het zuivert de aura.

Celestien (Engelensteen)
Heeft een hoge vibratie en bezorgt oneindige vrede van het spirituele en brengt je in contact met het rijk der Engelen. Versnelt spirituele ontwikkeling en brengt je dichter bij verlichting. Trekt voorspoed en geluk aan. Heelt de aura. Het is goed voor de spijsvertering en ontspant de spieren.

Aventurijn
Deze steen zorgt voor voorspoed. Het verbindt het intellect met de emotie. Het kalmeert woede en irritatie en helpt je emotioneel te herstellen. De steen leert je te leven vanuit je eigen hart. Het is goed voor het hart, de thymus, het bindweefsel en zenuwstelsel. Het normaliseert de bloeddruk en stimuleert de stofwisseling ontspant het spierstelsel en helpt bij huidproblemen.

Amazoniet
Deze steen verzacht trauma's en heft zorgen en angsten op. Het verdrijft negatieve energie en ergernis. Het helpt bij nieuwe situaties en afscheid nemen. De steen omhuld je met liefde en zonnewarmte en leert je vanuit je hart te leven en niet vanuit je hoofd. Het kalmeert de hersenen en het zenuwstelsel en harmoniseert het fysieke lichaam met etherische. Deze steen heelt en opent het hart.